3 super interessante, winstgevende opbrengende en wettelijke verdienmodellen

May 19th, 2017 | Posted by admin in Uncategorized

Vraag je je wel soms af hoe je eraan moet beginnen om online geld te verdienen?

Droom je ervan om een eigen beroepsactiviteit op te starten en financieel vrij te worden?

Ben je het beu om tegen de zoveelste verdachte activiteit aan te lopen die totaal niet werkt of zelfs onwettelijk is?

Als je op minstens één van bovenstaande vragen ja antwoordt, heb ik goed nieuws, want zo dadelijk laat ik je kennismaken met drie verdienmodellen die de tand des tijds doorstaan hebben en die hun waarde en degelijkheid al geruime tijd bewezen hebben.

Manier 1 : affiliate marketing

Bij productpromotie ga jij de artikelen van iemand anders promoten en krijg je een commissie voor jouw geleverde lead. Dit gebeurt natuurlijk als deze persoon effectief koopt bij de productaanbieder. Jij bent de tussenschakel tussen de consument die met een bepaald probleem of behoefte zit. Jij zorgt voor verkeer naar de verkoop pagina van de productmaker en het is natuurlijk zo dat die pagina jouw lead er al dan niet toe aanzet om te kopen.

Het is dus belangrijk dat je producten uitkiest die je zelf ook aanspreken en waarin jij zelf ook geïnteresseerd bent, ander kan je niet de energie en de uitstraling neerzetten die anderen ervan moeten overtuigen om te kopen. Zel promoot ik enkel producten die ik zelf effectief aangekocht, getest en tot op heden gebruik. Na aanschaf stel ik ook altijd vragen aan de productaanbieders om zo hun support te ervaren. Sommige productaanbieders zijn daar heel professioneel in, anderen reageren zelfs niet op je mails. In dat laatste geval vraag ik gewoon mijn geld terug, want in zon producten wil ik mijn energie niet steken, laat staan het aanbevelen aan anderen.

Model 2 : een eigen dienst of productonline verkopen

Dit is werkelijk een vette manier om online geld te gaan verdienen, omdat je zelf de maker bent en er normaliter per definitie achter staat. Dit zal je dan ook uitstralen en klanten vangen dit op. Bovendien zijn de winsten geheel voor jou en je kan naast je eigen promotie ook overwegen om affiliates in te schakelen. Als je deze mensen ondersteunt met goede banners, email sequenties, advertentieteksten en zo voort, kan je werkelijk heel goede resultaten behalen en snel veel geld verdienen, mits je een goed product hebt.

Denk er ook aan om het ontwikkelen van je product eventueel uit te besteden. Misschien ken je iemand die veel weet over een onderwerp waarvoor een markt is. Ga in dat geval met die persoon praten, mogelijk komt er een vruchtbare samenwerking uit voor jaren.

Het maken van het product kan misschien veel tijd en inspiratie vergen, maar eens je het hebt, kan je het web inzetten als verkoper op automatische piloot.

Manier 3: valutahandel(forex)

Valutahandel heeft bij veel internetondernemers een wat negatieve naam, omdat het risico’s inhoudt. Natuurlijk is het zo dat je geld investeert en op de markt speculeert, maar aan de andere kant is het als fietsen of met de auto rijden. Als je je aan de regels houdt en deze consequent toepast, kan je op een veilige manier een substantieel inkomen opbouwen.