Auto kopen via persoonlijke lening

December 11th, 2012 | Posted by admin in Geld lenen particulier

Veel mensen kunnen niet onder een auto en het mag dan ook geen bevreemding wekken dat vroeg op laat met behoeft heeft om een automobiel aan te kopen. Wel is het zo dat een de aanschaf van een auto niet goedkoop is. De meeste automobielen zijn dan ook betaald door deels vreemd kapitaal. Veel mensen kiezen ervoor om geld te lenen om de aankoop van een heilige koe mogelijk te maken. Wellicht is het voor u een goed optie een persoonlijke lening aan te gaan en op deze manier laagdrempelig een eigen auto aan te schaffen.

leen niet te veel geld voor aankoop eigen automobiel
U bent eruit dat u een bolide wilt aanschaffen en kijkt naar uw financiele situatie en komt tot de conclusie dat u een lening nodig zult hebben om de koop rond te maken. Wellicht kunt u bij uw ouders of een ander familielid wel een geldbedrag lenen. Toch is het belangrijk om zelf ook geld te hebben waarmee u een deel van het aankoopbedrag zelf kunt betalen. Kies dus een auto die past bij uw financiële mogelijkheden. Want behalve het aankoopbedrag krijgt u ook te maken met allerlei bijkomende kosten.
Als u via een persoonlijk lening geld leent voor de aankoop van een automobiel moet u een buffer aanhouden, zodoende weet u dat de maandelijkse aflossing en rentekosten geen probleem zouden moeten zijn. De auto moet geen blok aan u been worden maar juist een toevoeging aan uw leven zijn.  Zowel zakelijk als privé!
Het finanieren van een auto kan prima via een persoonlijke lening maar leen zo weinig mogelijk,  dit maakt uw financiële huishouding een stuk makkelijker.

geld lenen voor aanschaf auto bij bekenden via persoonlijke lening
Het klinkt aantrekkelijk om een bedrag te lenen en op deze manier eenvoudig een automobiel te kunnen aanschaffen. En op zich is het dat ook wel maar denk er goed aan dat lenen van geld bij familie of vrienden ook extra verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Zorg er dan ook voor dat er duidelijke afspraken worden gemaakt en deze op papier worden gezet. Kom uw  maandelijkse verplichtingen van uw persoonlijke autolening ook keurig na en zorg er zodoende voor dat er geen frictie onstaat tussen u en de geldverstrekker.
Veel succes met de aanschaf van een auto via een persoonlijke lening!