BKR registratie, maar toch geld nodig! Wat nu?

October 31st, 2014 | Posted by admin in Uncategorized

Het overkomt ons allemaal weleens dat we in een situatie belanden waarin we omhoog komen te zitten en wel wat extra geld kunnen gebruiken. De wasmachine die het plotseling begeeft of onvoorziene kosten die zich kunnen voordoen en waar u geen buffertje voor heeft opgebouwd.

Het is super vervelend en deze zorgen kunnen zelfs slapeloze nachten en stress veroorzaken. Zeker als u een BKR-registratie heeft is het moeilijk om ergens in aanmerking te komen voor een lening.

Gelukkig bestaat er nu de mogelijkheid van geld lenen particulier. Geld lenen particulier kan u goed te hulp schieten als u geen geld bij een reguliere bank kunt lenen. Het hele idee achter dit concept is dat u geld leent bij een particulier en dus niet bij een instantie zoals bijvoorbeeld een bank.

Zeker voor mensen die in het verleden in de financiƫle problemen zijn beland omdat ze rekeningen niet hebben voldaan en nu een BKR-registratie hebben is dit de ideale constructie.

Een BKR-registratie heeft u sneller dan u denkt. Dit kan bijvoorbeeld komen door een openstaand bedrag op een creditcard of een roodstand bij de bank, maar vergeet ook niet de aangekochte artikelen bij postorderbedrijven.

Bij geld lenen particulier kunt u zowel grote als kleine bedragen lenen, maar doe dit wel verantwoord. Bekijk eerst wat het bedrag is dat u nodig heeft zodat u niet onnodig grote bedragen leent en zo weer in de problemen komt.

Aangezien u het geld van een particulier leent zal de overeenkomst tussen u beiden worden aangegaan en kunt u dus ook samen het rentepercentage en de voorwaarden afspreken.

Deze zaken zullen worden vastgelegd in een contract wat u beiden moet ondertekenen en vergeet niet om duidelijke afspraken te maken omtrent de terugbetaling. Want aangezien u uit de brand wordt geholpen met een lening via geld lenen particulier is het wel zo netjes als u zich strict aan de afspraken houdt.