Doorlopend krediet rente

August 27th, 2013 | Posted by admin in Geld lenen particulier

Doorlopend krediet

Een bekende lening is het doorlopend krediet. Het doorlopend krediet wordt meestal afgesloten door bedrijven, maar ook voor consumenten kan een doorlopend krediet van pas komen. Consumenten kunnen een doorlopend krediet bijvoorbeeld gebruiken voor een verbouwing, wanneer je jouw woning wilt verbouwen is een WOZ krediet echter aan te raden. Veel bedrijven sluiten een doorlopend krediet af, een doorlopend krediet kan voor bedrijven bijvoorbeeld noodzakelijk zijn voor het inkopen van goederen. Bedrijven komen nog wel eens voor kosten te staan die ze eigenlijk niet hebben verwacht. Bij een doorlopend krediet bespreekt de leenadviseur eerst het kredietlimiet, het kredietlimiet is het bedrag dat je maximaal op kunt nemen bij het doorlopend krediet. Het voordeel van het doorlopend krediet is dat je op elk moment direct geld op kan nemen van dit krediet. Daarnaast kun je zelf bepalen wanneer je een bedrag aflost op het doorlopend krediet. De aflossing die je hebt gedaan op het doorlopend krediet kun je meteen daarna weer opnemen. Het voordeel van het doorlopend krediet is dat je alleen rente betaalt over het opgenomen bedrag. Hierdoor kun je het doorlopend krediet ook als back-up krediet afsluiten. Zo kun je er gebruik van maken wanneer je dit zelf wilt en betaal je alleen rente over het bedrag wanneer je het gebruikt.

Doorlopend krediet rente
Zoals bij elke andere lening betaal je ook bij het doorlopend krediet rente. Wij van deze website vergelijken de verschillende doorlopende kredieten met elkaar en zoeken voor jou het laagste rentepercentage. Bij een doorlopend krediet betaal je alleen de rente over het bedrag dat je hebt opgenomen. Wanneer je niets opneemt van het doorlopend krediet betaal je ook geen doorlopend krediet rente. Het rentepercentage van een doorlopend krediet is vaak heel laag, aangezien je het krediet meestal voor een langer termijn afsluit. Doordat je alleen rente betaald over het opgenomen bedrag, je kunt aflossen en opnemen wanneer je dit zelf wilt en het lage rentepercentage is het doorlopend krediet ideaal voor bedrijven.

Doorlopend krediet Deze website
Wat zijn voor jou de mogelijkheden voor het afsluiten van een doorlopend krediet voor jouw bedrijf of verbouwing. Hoe kan het  krediet aan al jouw wensen voldoet, daar moet over nagedacht worden.
Net als een persoonlijk lening moet een krediet aan jouw persoonlijke eisen voldoen. Informeer je goed voor je met een partij in zee gaat.