Een lening voor de restschuld

October 19th, 2017 | Posted by admin in Uncategorized

Het komt regelmatig voor dat woningeigenaren hun woning met verlies moeten verkopen. Wanneer je een woning met verlies verkoopt blijft er een bedrag aan restschuld over op de afgesloten hypotheek. Voor deze restschuld voor de afgesloten hypotheek kun je voordelig een lening afsluiten. Met een lening voor de restschuld betaal je het openstaande deel van de hypotheek af. De rente op een hypotheek is vaak hoger dan een lening voor de restschuld waardoor je beter een lening voor de restschuld af kunt sluiten voor het aflossen van de restschuld. Wij van Deze website maken graag samen met jou een plan om de restschuld op een zo snel mogelijke manier voor jou af te lossen. Daarvoor kijken wij samen met jou naar jouw persoonlijke situatie en geven jou aan de hand daarvan advies over het afsluiten van een lening voor de restschuld met een zo laag mogelijk rentepercentage.

Het voordeel van een lening voor de restschuld

Het voordeel van een lening voor de restschuld is dat je door middel van deze lening de restschuld uit de hypotheek op kan vangen. Daarnaast is de rente op de lening voor de restschuld aftrekbaar van de belasting waardoor je veel minder rente hoeft te betalen over de lening. Wij van Deze website maken samen met jou een plan voor het aflossen van de restschuld op jouw hypotheek waardoor je vooraf al weet wat de maandlasten ongeveer zullen gaan worden van de lening voor de restschuld.

Lening voor de restschuld bij Deze website

Wij van Deze website begrijpen dat het praten over een lening voor de restschuld niet plezierig is voor onze klanten. Wij doen daarom onze uiterste best om de lening voor de restschuld van een hypotheek met een zo kort mogelijke looptijd af te sluiten. Deze website vergelijkt constant de verschillende kredietverstrekkers met elkaar en kunnen daarom altijd het laagste rentepercentage voor een lening voor de restschuld aan onze klanten garanderen. Tijdens het leenproces voor de lening voor de restschuld kun je gebruik maken van onze Online Leencoach. Deze professionele en vriendelijke Online Leencoach kan al jouw vragen over de lening voor de restschuld direct beantwoorden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je op een veilige en verantwoorde manier jouw restschuld kunt afbetalen.