Geld lenen particulieren

May 11th, 2012 | Posted by admin in Geld lenen particulier

Als je geld wilt gaan lenen, dan kun je denken aan geld lenen particulieren. Je kunt bij een bank geld gaan lenen, maar dan kost dat natuurlijk een berg met geld omdat de rente vaak hoog is. Zeker in tijden van crisis kost het je erg veel geld want je moet rente betalen over het bedrag dat je gaat lenen. Kies er daarom voor om te kijken of je bij vrienden en familie geld kunt gaan lenen. Of dat dit gaat lukken hangt natuurlijk af van de reden waarom je geld wilt lenen maar ook van de hoogte van het bedrag. Als je je salaris nog niet binnen hebt en je wasmachine is kapot, dan willen vrienden je vast en zeker een bedrag lenen als je hen aangeeft dat je het zo snel mogelijk terug gaat betalen. Maar het kan ook zijn dat je even een luxe vakantie wilt boeken, dan is de kans wat kleiner dat je vrienden je zomaar geld gaan lenen. Daarom moet je bij geld lenen particulieren uit gaan kijken bij wie je gaat lenen, wat de voorwaarden zijn en of dat je de mensen goed kent of niet. Als je bij vrienden geld gaat lenen moet je het op tijd terug betalen anders gaat het ten koste van de vriendschap. Maar als je bij vreemde geld gaat lenen dan moet je ook denken aan de rente die je moet betalen, het risico dat je gaat lopen en je moet alle afspreken vast gaan zetten omdat je geen flauw idee hebt hoe mensen met je om gaan.

Hoe ga je geld lenen particulieren?
Bij het geld lenen particulieren is het belangrijk dat je gebruik gaat maken van een overeenkomst. Je gaat hierbij noteren hoeveel je gaat lenen, wanneer je het terug gaat betalen, of je rente gaat betalen of niet. Het zijn maar een paar kleine punten maar als deze duidelijk zijn, dan zorg jij er voor dat je geen risico loopt en de geldverstrekker ook niet. Je moet de overeenkomst dan wel beide ondertekenen. Op deze manier heb je beide geen risico en je kunt gewoon zorgen dat de ander de afspraken nakomt.

Voordelen van geld lenen particulieren
Er zijn een aantal voordelen bij geld lenen particulieren. Als je de mensen kent kan het namelijk zijn dat ze geen rente gaan vragen aan je. Hierdoor kun je veel geld besparen, dit is natuurlijk een groot voordeel voor jou. Dit kan je zoveel geld besparen dat je daar na een tijdje weer wat leuks voor kunt gaan doen. Steeds meer mensen denken aan geld lenen particulieren, jij wilt dit toch ook? Je vrienden staan toch voor je klaar en als zij bij jou geld willen lenen, dan mogen zij toch bij jou ook gebruik maken van geld lenen particulieren? Je kunt maar beter nu samen gaan kijken wat de mogelijkheden zijn en als je voor elkaar klaar kunt staan, maak dan ook het geld lenen particulieren mogelijk maar zorg dat het niet ten koste gaat van de vriendschap, want dat zou zonde zijn!

One Response