Geld lenen voor aanschaf mobiele telefoon

December 11th, 2012 | Posted by admin in Geld lenen particulier


Een GSM is heden ten dag onontbeerlijk in het dagelijkse leven en bijna iederen heeft er dan ook wel eentje. Ze zijn te koop in alle soorten en maten. Je hebt simpele toestellen met een prepaid kaart maar er zijn ook exclusieve smartphones met allerlei soorten abbonementen. Het komt dan tegenwoordig ook wel voor dat mensen geld lenen om een mobiele telefoon te kunnen aanschaffen. De vraag is maar of dit slim is, want de kosten van een GSM telefoon + abbonement kunnen hoog oplopen. Niet alleen voor de belminuten maar vergeet ook de kosten voor het sms verkeer en de databundel voor het internet.
Wilt u toch geld lenen om een mobiele telefoon te bekostigen dan hieronder enkele tips waar u aan dient te denken.

mobieltje financieren hoe de kosten laag te houden
Bedenkt van te voren goed waar u de gsm voor wilt gebruiken en hoeveel gebruik u  gaat maken van de mogelijkheid tot bellen, sms,en en mobiel internetten. Sluit een abbonement af wat het beste past bij het soort gebruiker wat u bent. Zorg ervoor dat u binnen de grenzen van uw  abbonement blijft. Voorkom dus bijbetalen want dit kan snel oplopen. Vooral als u meer internetcapaciteit nodig heeft.
Koop ook niet de duurste mobiele telefoon en koop bij voorkeur geen GSM zonder abbonment want dan betaald u de hoofdprijs. Leen hiervoor dus bij voorkeur geen geld. Probeer de aankoop van een mobieltje dus te combineren met het afsluiten van een nieuw contract. Zet alle aanbiedingen goed op een rijtje voordat u de beslissing neemt van welk aanbod u gebruik wilt maken.  Als u een persoonlijke lening wilt afsluiten voor de aanschaf van een mobiele telefoon is het van belang de lening zo laag mogelijk te houden.

geld lenen voor gsm leen van familie
Als je de knoop hebt doorgehakt en simpelweg een (kleine) lening moet afsluiten, is het verstandig om dit bij voorkeur te doen bij bekenden. Familieleden zijn eigenlijk de aangewezen personen om bij aan te kloppen. Het gaat in dit soort gevallen om een persoonlijke lening voor aanschaf van een mobiele telefoon. Leen zo weinig mogelijk geld, dit houdt de eventuele rentekosten laag. Het is ook zaak om het geldbedrag zo snel mogelijk af te lossen. Dit doe je natuurlijk ook door verstandig met het gebruik van de (nog aan te schaffen) gsm om te gaan.
Geld lenen voor een mobiele telefoon is iets waarover je goed wilt nadenken of je dit wel wilt doen.