Geld lenen voor aanschaf nieuwe televisie

December 14th, 2012 | Posted by admin in Geld lenen particulier

De aanschaf van luxe goederen kost geld en doorgaans is het dan ook verstandig hier mee te wachten totdat je zelf het benodigde bedrag bij elkaar hebt gespaard.
Maar wat als een veelgebruikt apperaat het opeens begeeft en je even niet in de “slappe was” zit.
Denk eens aan de televisie, hier wordt in de meeste huishoudens dagelijks gebruik van gemaakt. Als deze het opgeeft moet er bij de meeste mensen dan ook gelijk een nieuwe tv worden aangeschaft. Je hebt natuurlijk goedkope varianten maar wil je bijvoorbeeld een breedbeeld televisie met lcd scherm en allerlei moderne snufjes dan kan de aanschaf zomaar ruim over de duizend Euro heengaan. Het is dan wellicht verstandig om een persoonlijke lening aan te gaan om een nieuw lcd scherm of iets dergelijks aan te schaffen.

hoe en waar geld lenen voor een televisie of ander hifi component
Je hebt snel geld nodig om een nieuwe moderen televisie aan te schaffen maar je hebt zelf net niet de benodigde middelen voorhanden. Wat te doen, een financiering regelen ligt voor de hand maar bij wie en wat voor bedrag te lenen.
Je kunt natuurlijk naar je persoonlijke zakelijke geldverstekker gaan, maar nadeel van de banken is dat je allerlei extra kosten krijgt doorberekend. Bij het lenen van een naar verhouding klein bedrag is dit vaak een geval van relatief duur geld lenen.
Beter is het om te kijken als je een bedrag nodig hebt om je televisie of ander hifi gebeuren te vervangen of er niet iemand in de directe omgeving is die je het gewenste te lenen bedrag kan verstrekken.
Voor een persoonlijke lening voor aanschaf van een nieuwe beeldbuis kun je het beste aankloppen bij de directe familie. Te denken valt dan aan je ouders of eventuele broer of zus. Je kunt bij directe bekenden natuurlijk ook betere afspraken maken over aflossingen van het leenbedrag en eventuele rentekosten en de daarbij behorende rentepercentages.
Hierdoor kun je met vreemd kapitaal een nieuwe televisie kopen tegen de beste leenvoorwaarden.
Voor leuke acties kun je ook het internet raadplegen. Er zijn interessante website te vinden waar je leuke dagaanbiedingen kunt scoren. Neem dan ook eens de tijd om het world wide web te raadplegen en zodoende een gunstige deal te scoren.

is het verstandig om geld te lenen voor een nieuwe televisie
Geld lenen kost geld maar door het aangaan van een persoonlijke lening is het mogelijk om de beste voorwaarden te bepalen in overleg met de persoonlijke geldverstrekker.
Of het verstandig is om met geleend geld een nieuw lcd scherm of plasma televisie aan te schaffen is weer een ander verhaal. Beter is het om een potje te hebben van waaruit je onverwachte financiele tegenvallers kunt opvangen.
Op deze manier ben je het goedkoopste uit, maar moet je vreemd kapitaal aantrekken om een tv of hifi toestel aan te schaffen dan is de beste optie om te gaan voor een persoonlijke lening met een familielid of andere goede bekende.