Geld lenen voor de tuinaanleg

December 12th, 2012 | Posted by admin in Geld lenen particulier

Mensen die een een vrijstaand huis hebben met een grote tuin weten er dikwijls alles van. Het aanleggen van de tuin kost handen vol geld. Maar ook mensen met wat minder grond om, voor of achter het de woning kunnen er over mee praten.
De kosten voor de tuinaanleg vallen vaak tegen.
Er zijn dan ook veel mensen die ervoor kiezen om geld te lenen om de aanleg van de tuin te bekostigen.

geld lenen voor de tuinaanleg, ga voor persoonlijke lening
Als u geen groene vingers hebt en toch graag een nieuwe tuin wilt laten aanleggen zult u waarschijnlijk in zee gaan met een tuinier of hoveniersbedrijf.
Deze zullen naar aanleiding van uw wensen een offerte afgeven. Mensen schrikken nogal eens wat het aanleggen van een tuin kost, vooral als u specifieke wensen heeft, met bepaalde bomen, planten, hofjes en waterpartijen.
Niet alleen het uurloon van de hovenier hakt erin ook de materialen zijn vaak niet goedkoop. Het is dan ook zo dat veel mensen besluiten om geld te lenen om de tuin toch direct naar eigen smaak te laten aanleggen.
De beste manier van financieren is om om een persoonlijke lening aan te gaan voor de tuinaanleg.
Hiermee kun je in ieder geval contractkosten en administratiekosten uitsparen. Vaak zijn er ook gunstige aflossingstermijnen en rentepercentages af te spreken als je ervoor kiest geld te lenen van een bekende.

geldlening voor tuinaanleg, probeer het binnen de perken te houden
Wellicht is bovenstaande zin een beetje een flauw woordgrapje maar de kern is waar. Als je een particuliere geldlening afsluit is het zaak om het overzichtelijk en dus aflosbaar te houden. Leen niet meer geld dan nodig is voor het ontwerpen en aanleggen van de tuin.
Het aflossen van een geldlening kunt u natuurlijk uitspreidden over vele jaren maar probeer dit zo snel mogelijk te doen.
Dan kunt u spoedig genieten van uw eigen siertuin zonder schuldenlast.