Nieuwe keuken in uw huis financieren

December 5th, 2012 | Posted by admin in Geld lenen particulier

Wellicht heeft u een ander huis gekocht maar bevalt de keuken u niet. Of bent u simpelweg een andere keukeninrichting nodig.
Hoe dan ook een keuken aankopen is geen sinecure want de prijzen van een keuken met allerlei benodigheden als magnetron, oven, koelkast en eventuele vaatwasser liggen niet bepaald laag. Veel mensen kiezen er dan ook voor om een nieuwe keuken (deels) te laten financieren. In dit artikel treft u informatie aan over het geld lenen voor een nieuwe keukeninrichting.

geld lenen van een particulier voor aanschaf keuken
Dit kan natuurlijk. Wellicht heeft u familie of kennisen die u een geldbedrag willen lenen zodat u op deze manier de aankoop kunt rondmaken.
Hou er rekening mee dat geld lenen van een particulier of andere bekenden extra druk op een relatie kan leggen. Zorg er dus voor dat het bedrag wat u leent acceptabel voor u en de verstrekker is en spreek ook het rentepercentage en aflossingstermijn van te voren af.   

via zakelijke geldverstrekker lening keuken regelen
In de meeste gevallen kiezen particulieren die geld voor een nieuwe keuken willen lenen ervoor om in zee te gaan met een zakelijke geldverstrekker. In veel gevallen zal dit de bank zijn. Het handigste is het om dit te doen via de hypotheek. Dus uw huisbank is waarschijnlijk de beste partij om als eerste mee op tafel te gaan zitten.
Op deze manier verkrijgt u een lening met als onderpand uw huis, dit is voor een geldverstrekker natuurlijk een goede garantie dat u het aankoopbedrag van de keuken in vaste termijnen netjes terugbetaald.
Voordeel voor u is dat de rentekosten van een hypotecaire lening een stuk lager liggen dan voor een seperate geldlening. Op deze manier kunt u uw nieuwe keuken het beste financieren met vreemd kapitaal.

probeer het leenbedrag voor aankoop keuken laag te houden
Hoewel een nieuwe keukeninrichting een investering voor vele jaren is, doet u als lener er verstandig aan om niet het maximale geldbedrag te lenen. Veel mensen slaan nogal eens op hol bij de aanschaf van een keuken met vreemd vermogen. Probeer ook een deel zelf te financieren, de keuken is al snel normaal maar de afbetaling van de geldlening zal nog tijden doorlopen.