Particulier geld lenen

June 18th, 2012 | Posted by admin in Geld lenen particulier

Je wilt gebruik maken van particulier geld lenen. Waarom zou je daar gebruik van willen maken? Het zou kunnen zijn dat je de rentelasten niet aan kunt maar toch aan je behoeften moet voldoen. Het is daarom goed dat je gaat kijken wat je vrienden of familieleden eens kunnen missen. Ze kunnen misschien maar een klein bedrag missen, maar alle kleine beetjes helpen als je een groot bedrag bij elkaar wilt krijgen. Noteer goed wat je van wie gaat lenen en welke afspraken je gaat maken over het particulier geld lenen. Het is belangrijk dat jij diegene bent die de afspraken na gaat komen en als je dat gaat doen, dan kun je wel vaker aankloppen bij je vrienden als je even in nood zit. Steeds meer mensen kunnen gebruik maken van particulier geld lenen, als je hier ook gebruik van wilt maken speel dan open kaart met je vrienden waar je geld wilt lenen en dan heb je de meeste kans van goed slagen.

Particulier geld lenen doe je zo
Goede vrienden en familieleden staan voor je klaar als je geld nodig hebt. Daarom kun je dan gaan kiezen voor particulier geld lenen. Het eerste voordeel hierbij is dat je bij hen vaak geen rente hoeft te betalen. Zij willen je graag helpen en onderling maak je afspraken wanneer je het geld weer terug gaat betalen. Vaak vinden zij het goed als je het in termijnen terug gaat betalen. Dit is voor jou ook prettig, je kunt er dan iedere maand rekening mee houden en als je dan van de lening af bent dan is het weer in orde. Als je gebruik gaat maken van particulier geld lenen is het wel belangrijk dat je aan de mensen duidelijk maakt waarom je geld wilt lenen en hoeveel geld je eigenlijk wilt lenen. Misschien kan de een je 500 lenen en de ander 1000 euro, dan heb je samen een mooi bedrag wat je misschien wel nodig hebt. Maak dan bij beide wel goede afspraken zodat het allemaal goed geregeld kan worden. Rente betalen hoeft niet bij particulier geld lenen omdat het allemaal met onderlinge afspraken wordt geregeld.

Waarom particulier geld lenen?
Als je geld wilt gaan lenen en je kunt de lasten niet aan in de maand, dan kun je denken aan particulier geld lenen. Dit is voor veel mensen toch een reden om hier gebruik van te maken want de rente wordt niet berekend. Als jij de mensen kent bij wie je gebruik gaat maken van particulier geld lenen dan kun je hen na verloop van tijd terug gaan betalen. Je spreekt samen af wat je iedere maand terug gaat betalen en houd je dan ook aan deze afspraak. Op deze manier ben je al in het voordeel omdat je geen rente hoeft te betalen. Maak geen misbruik van de situatie, maar ben blij dat je geen rente hoeft te betalen aan je vrienden of familie waar je gaat kiezen voor particulier geld lenen.