persoonlijke lening rente

June 11th, 2013 | Posted by admin in Geld lenen particulier

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is een van de meest afgesloten leningen. Een reden voor het afsluiten van een persoonlijke lening is bijvoorbeeld de aanschaf van een duur product. Voorbeelden van producten waar regelmatig een persoonlijke lening voor afgesloten wordt is een nieuwe computer, een nieuwe koelkast, een nieuwe vriezer of bijvoorbeeld een nieuw bankstel. Een kenmerk van de persoonlijke lening is dat het geleende bedrag van te voren altijd duidelijk vaststaat. Bij een persoonlijke lening wordt er rente en aflossing betaald gedurende de hele looptijd. Een kenmerk van de persoonlijke lening is dat wanneer een bedrag eenmaal afgelost is, het bedrag niet weer opgenomen kan worden. Bij de persoonlijke lening betaal je rente over het hele bedrag. Bij het doorlopend krediet is het wel mogelijk om het bedrag na aflossing weer op te nemen. Bij een doorlopend krediet betaal je ook alleen rente over het opgenomen bedrag. Het voordeel van een persoonlijke lening is dat de looptijd van de lening meestal redelijk kort is. Hierdoor kan er binnen een korte tijd veel afgelost worden waardoor de persoonlijke lening rente zo laag mogelijk blijft. Daarnaast weet je van te voren bij een persoonlijke lening welke bedrag je gaat lenen en voor welke tijd je dit bedrag gaat lenen.

Persoonlijke lening rente

De rente op een persoonlijke lening is vaak heel laag. Een persoonlijke lening wordt meestal namelijk voor een korte tijd afgesloten om op korte termijn een duur artikel te kopen. Bij het kopen van zo’n duur artikel heb je de keuze om zelf te sparen of om tijdelijk een persoonlijke lening af te sluiten. Wanneer je zelf gaat sparen weet je dat je het artikel na een tijdje kunt kopen, wanneer het een artikel is dat je dagelijks gebruikt kun je niet zo lang wachten. De keuze voor het afsluiten van een persoonlijke lening is daarom al snel gemaakt. Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor het artikel dus zoek je een lening met een lage persoonlijke lening rente. Wij zoeken graag samen met jou een persoonlijke lening met een zo laag mogelijk rentepercentage. Heb je uiteindelijk het laagste rentepercentage kunnen vinden? Dan kun je dus een goedkope lening afsluiten door te beginnen met een aanvraag in te dienen. De geldverstrekker zal dan met jou gaan kijken naar de mogelijkheden.

Persoonlijke lening Deze website

Wij van Deze website bekijken graag samen met jou de verschillende persoonlijke lening om uiteindelijk een lening met een zo laag mogelijke rentepercentage uit te kiezen. Hiervoor vergelijken wij eerst de persoonlijke leningen ven verschillende kredietverstrekkers met elkaar. Nadat wij jouw wensen hebben doorgesproken gaan wij op zoek naar een kredietverstrekker die een goedkope persoonlijke lening aanbiedt en die daarnaast voldoet aan al jouw wensen.