Wat is een persoonlijke lening?

May 31st, 2013 | Posted by admin in Geld lenen particulier

Een persoonlijke lening

Wat is een persoonlijke lening nou eigenlijk? Een persoonlijke lening is een lening die je af kunt sluiten voor een bepaald artikel. Meestal sluit je een persoonlijke lening af voor een wat duurder goed dat noodzakelijk is in het huishouden, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een nieuwe koelkast, een nieuwe vriezer of een nieuwe televisie. Bij een persoonlijke lening bespreek je vooraf met Deze website de hoogte van het bedrag dat je wilt lenen. Over het totaal geleende bedrag bij de persoonlijke lening betaal je de rente. De betaling van de rente en de aflossing gebeurd in gelijke delen. Het afgeloste bedrag bij kan bij een persoonlijke lening niet opnieuw worden opgenomen. Het voordeel van een persoonlijke lening is dat de rente vaak heel laag is, omdat je de lening voor een korte tijd afsluit. Daarnaast is de looptijd van een persoonlijke lening flexibel, zo kun je zelf vooraf beslissen welk bedrag je per maand af wilt lossen en wat de looptijd van de persoonlijke lening is.

Een persoonlijke lening afsluiten

Een persoonlijke lening sluit je meestal af om een duur artikelte kopen. Meestal is het een noodzakelijk artikelen kan het niet wachten totdat je het geld zelf hebt gespaard. In dat geval is het afsluiten van een persoonlijke lening een goede optie. Bij een persoonlijke lening geef je vooraf aan waarvoor je de persoonlijke lening af wilt sluiten. De kredietverstrekker zal niet voor elke reden een persoonlijke lening afsluiten. Een vakantie is voor de meeste kredietverstrekkers daarom ook geen geldige reden voor het afsluiten van een persoonlijke lening. Wij van Deze website helpen jou bij het afsluiten van een persoonlijke lening. Wij vergelijken de verschillende persoonlijke leningen met elkaar en kunnen daardoor het laagste rentepercentage aan onze klanten voorleggen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten bij het afsluiten van een persoonlijke lening de benodigde informatie krijgt en tevens ook vragen kan stellen. Om ervoor te zorgen dat je op elk moment hulp kan vragen heeft Deze website een unieke dienst genaamd de Online Leencoach. De medewerkers achter de Online Leencoach kunnen alle vragen betreffende de persoonlijke lening voor jou beantwoorden.

Persoonlijke lening rente en aflossing

Bij een persoonlijke lening betaal je in tegenstelling tot het doorlopend krediet elke maand een vooraf met Deze website afgesproken aflossing en rentebedrag. De rente over het totaal geleende bedrag zal steeds meer afnemen na mate je de lening aflost. De totale maandlasten dalen dus elke maand bij een persoonlijke lening. Het bedrag dat je maandelijks wilt aflossen kun je met Deze website bespreken. Ook de looptijd van een persoonlijke lening is meestal flexibel en vooraf te bespreken met Deze website.