Wat is een WOZ krediet?

February 1st, 2018 | Posted by admin in Uncategorized

Wat is een WOZ krediet nou eigenlijk? Een WOZ krediet is een beetje te vergelijken met een doorlopend krediet. Voor het afsluiten van een WOZ krediet moet je in het bezit zijn van een koophuis. Bij het WOZ krediet dient jouw huis als onderpand voor de kredietverstrekker. Hierdoor heeft de kredietverstrekker meer zekerheid om het geleende bedrag terug te krijgen. Het WOZ krediet wordt vaak afgesloten door mensen die hun koophuis willen verbouwen of wanneer er voor langere tijd kosten zijn aan de koopwoning. Het voordeel van het WOZ krediet is je van te voren een kredietlimiet afspreekt met Deze website. Binnen dit kredietlimiet mag je zelf beslissen wanneer je aflost en wanneer je een bedrag opneemt. Wanneer je vooraf nog niet zeker weet hoeveel onkosten je gaat hebben tijdens de verbouwing is het verstandig om een WOZ krediet af te sluiten. Voor het bepalen van het kredietlimiet kijkt Deze website samen met jou naar jouw inkomen en uitgaven. Op deze manier weet je zeker dat je het WOZ krediet later weer af kunt lossen. Net als bij het doorlopend krediet betaal je bij het WOZ krediet alleen rente over het opgenomen bedrag. Wanneer je achteraf het WOZ krediet toch niet aan hoeft te spreken tijdens de verbouwing betaal je geen rente over de lening. Je kunt vooraf met Deze website bespreken welke looptijd het WOZ krediet moet hebben.

Een WOZ krediet afsluiten

Wij van Deze website bekijken graag de mogelijkheden voor het afsluiten van een WOZ krediet voor jouw koopwoning. Wij vergelijken dagelijks de verschillende WOZ kredieten met elkaar om zo het laagste rentepercentage voor onze klanten te vinden. Daarnaast bekijken wij bij het vergelijken van de verschillende kredieten ook naar de wensen van onze klanten. Ook tijdens de looptijd van het krediet blijven wij jou informeren over rentewijzingen andere kredietverstrekkers zodat je nooit teveel hoeft te betalen. Bij Deze website bekijken wij jouw persoonlijke situatie en bekijken wij wat voor soort WOZ krediet het best bij jou past. Daarnaast bespreken wij de looptijd van het krediet, de aflossing van het krediet en de rentebetaling met jou. Onze professionele medewerkers kunnen al jou vragen betreffende de verschillende vormen kredieten en leningen meteen beantwoorden. Op deze manier leen je op een verantwoorde en veilige manier.

WOZ krediet rente en aflossing

Bij het WOZ krediet betaal je net als bij het doorlopend krediet eens in de zoveel tijd rente. Wanneer je deze rente betaald kun je van te voren met Deze website bespreken. Bij deze vorm van lenen kun je zelf kiezen wanneer je af wilt lossen. Daarnaast kun je ook op ieder moment een geld opnemen van het krediet totdat je het kredietlimiet hebt bereikt. Bij het WOZ krediet betaal je alleen rente over het opgenomen bedrag. Een WOZ krediet kan daarom ook goed als back-up krediet dienen wanneer je nog niet zeker weet of je het nodig gaat hebben bij de verbouwing.