WOZ krediet rente

November 26th, 2013 | Posted by admin in Geld lenen particulier

WOZ krediet rente

Een WOZ krediet is een krediet dat alleen afgesloten kan worden door mensen met een koopwoning. Het WOZ krediet kan worden afgesloten voor een verbouwing van een koopwoning, maar ook wanneer je voor een langere tijd kosten verwacht te hebben aan jouw koopwoning kun je dit krediet afsluiten. De voorwaarden van het WOZ krediet zijn vergelijkbaar met die van het doorlopend krediet. Bij het WOZ krediet bepaal je namelijk ook zelf hoeveel WOZ krediet rente je moet betalen, je betaalt namelijk alleen rente over het afgenomen bedrag. Zo kun je de WOZ krediet rente van het krediet zeer laag houden. Het voordeel van het afsluiten van een WOZ krediet is dat je altijd de beschikking hebt tot een geldbedrag dat je kunt besteden aan jouw woning. Wanneer je een deel van het krediet afgelost hebt kun je dit geldbedrag later weer opnemen.

Voordelen van het WOZ krediet

Een voordeel van het WOZ krediet is dat de WOZ krediet rente variabel is. Hierdoor weet je zeker dat je nooit vast zit aan één bepaald rentepercentage gedurende de leentijd. De WOZ krediet rente wordt steeds aangepast naar de huidige rentetarieven waardoor je nooit teveel rente betaald over het afgesloten krediet.
Zoek de juiste kredietverzekeraar die bij een passende oplossing voor jouw financiële horizon biedt en geniet van de voordelen die dit pakket je te bieden heeft.

Een ander voordeel is dat je bij een WOZ krediet vrijwillig kunt aflossen op een door jezelf gekozen moment. De WOZ krediet rente wordt namelijk alleen berekend over het opgenomen kredietbedrag. Zo kun je dus geld blijven opnemen totdat je het vooraf afgesproken kredietlimiet bereikt hebt en betaal je alleen WOZ kredietrente over het opgenomen bedrag. Nadat er een aflossing plaats heeft gevonden kun je het geldbedrag ook meteen weer opnemen. Deze vorm van lenen is ideaal voor mensen die hun huis willen verbouwen en nog geen exacte verbouwprijs weten.

WOZ krediet met lage rente

Wij van deze website willen graag samen met jou de opties voor het afsluiten van een WOZ krediet met lage WOZ krediet rente bespreken. Ons gekwalificeerd personeel kan jou alles uitleggen op het gebied van het afsluiten van een WOZ krediet met een zo laag mogelijk WOZ krediet rentepercentage. Door middel van onze online leencoach begeleiden wij jou gedurende het hele leenproces en blijven jou ook na het afsluiten van het WOZ krediet begeleiden. Deze website is een AFM geregistreerd kantoor en wij helpen jou graag, een passend krediet bij jouw persoonlijke situatie te vinden!